Hos Spele

Hos Spele

Så här lever vi!

ALV en gång till!

Stugan-MalexPosted by Birran 01 Aug, 2009 15:16:50

Systerdottern och systerdotterdottern ville ha sällskap till Astrid Lindgrens värld. Joar, Juni och jag ställde glatt upp!

Vi började med ett toalettbesök, vi hittade en trevlig med två toastolar i, en liten gullig och en stor vanlig! Så kunde vi tandemkissa!

Här är barnen uppe i Madickens nya hus!

Kollar in i godisbutiken där Pippi köper 18 kilo karameller!

Hos Pippi är det alltid hysteriskt med folk...

Juni ramlade dessutom på den leriga genvägen ner från Pippi, slog hål i kinden och blev lerig både här och där. I samma veva tappade vi bort Joar, men systerdottern hittade honom uppe i ett träd efter en stund. Efter tvättade sår och upphittande av barn, passade det bra med dockteatern!

Missade att ta kort på våra läckra pannkakstallrikar. Vi åt på pannkaksbuffén, där man kan välja fritt bland sylter, strössel, glassåser, grädde och mjukglass. Mums! Mätt blir man...vi fick sitta vid vagnparkeringen, för vi var inte precis ensamma där den här dagen...

Så en sväng bland fotoskärmarna...

Så lekte de med Karlsson och fröken Bock!

Sitta på Lottas grindstolpe måste man ju.

Allsången är det roligaste på hela ALV enligt mig. Joar listade ut vart vi skulle sitta för att få vara med! Han fick sjunga för både Kling och Klang!

Kling & Klang är såå roliga!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.