Hos Spele

Hos Spele

Så här lever vi!

Hem från Farmor

FredrikPosted by Fidde 08 Feb, 2009 18:37:35

Nu sitter jag på tåget från Malmö. Efter en trevlig helg med farmor Marta. Det var ett kärt återseende eftersom det var länge sedan vi träffades. Vi har haft det mysigt med mycket prat och tittat på kort. Eftersom farmor och jag har samma smak när det gäller kaffe(svart), Öl(mörkt), godsaker mm så har vi haft många trevliga måltider.

Jag har passat på att på enklaste sätt fota lite gamla kort från hennes album, här är ett kort när jag hälsade på för 38 år sedan.

Det finns mycket att önska för farmor när det gäller fysiken, hon har svårt att städa mm. Hon har givetvis hemhjälp men dom verkar inte lägga ner allt förstort engagemang i vad dom ska göra. Tydligen gnäller dom på dammsugaren, så den fixade jag lätt och sen satte jag igång att dammsuga. Hittade ett spelkort från killarna när vi var där senast 2004, så noga var det med deras städning.

Tog du kort? jag har ju inte kammat mig på hela helgen! Näeh har du inte smiley, men i morgon får du allt snygga till dig när du ska träffa de andra tanterna. Ja det kan du ge dig på. Kram Farmor du är bäst smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.