Hos Spele

Hos Spele

Så här lever vi!

Prao Dag2

FredrikPosted by Fidde 05 Feb, 2009 16:39:23

Lite ovant att gå upp tidigt, trodde jag skulle vara tröttare men det gick bra. Tom och Mia bjöd på god mat och dryck i går kväll. Det snöade på morron och det var ett litet blaskigt snötäcke, men i Malmö var det bar mark.

Jag började dagen med att vara med Johnny i kundmottagningen. Han har verkligen koll på allt som ska hända under dagen och vad som måste sättas igång. Han ropar in meckarna för att få sina arbetsordrar och han ringer kunder som ska hämta och lämna bilar.

Idag fick jag träffa Andreas som är verkstadschef och jag blev bjuden på en god frokustmacka tillsammans med admin gubbarna och sälj Magnus. Stämningen var på top med ett antal fräkisar och goda skämt.

Sen var det dags för overallen och ut i verkstan. Jag följde med Anders och han felsökte en bil som hade el-fel med en glappande färdskrivare. Ej Scania orginal installation hade skapat problemet och en krånglig ombyggnad gjorde att det tog lite tid att byta en skadad säkringshållare.

Sen var det dags för lunch och dom har en egen restaurang i huset med god taimat.

På eftermiddagen så fick vi ta itu med en automatisk smörjpump som inte fungerade. Var inte Scania orginal så vi hade lite att läsa på men efter luftning så fungerade allt som det skulle men vi var inte säkra på hur det fungerade men efter flera kloka huvuden så var vi säkra på att allt fungerade som det skulle.

Nu sitter jag här och bloggar medans dagskiftet och kvällsskiftet byter personal. Tom är på möte i Helsingborg inför nya nr av tidningen Gripen.

I morgon försöker jag ta lite kort. smiley

http://www.scania-bilarsyd.se/

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.